Anonymous Recordings

Verwijder identiteit, realiseer vrijheid.

Anonymous Recordings heeft een schat aan talenten, allemaal onder één alias welke high-end elektronische muziek uitbrengt, gemaakt door de marktleiders die anoniem moeten blijven.

Voor spraakmakende artiesten kan het gebruik maken van een pseudoniem ervoor zorgen dat zij kunnen creëren zonder muzikale grenzen welke vaak worden opgelegd door conventionele labels. Onze meest gevestigde schrijvers hebben commercieel samengewerkt met spraakmakende labels zoals Monstercat, Spinnin’ records, Anjuna Beats en Ministery of Sound en hebben ervoor gekozen om met ons samen te werken om hen behoefte om te blijven creëren te bevredigen… Het geven van deze vrijheid heeft bijgedragen tot de opbouw van onze gevarieerde collectie van elektronische muziek. Met een breed scala aan genres van down tempo tot Electro House en alles wat daar tussenin zit.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Anonymous het geesteskind van een multidisciplinair duo; de ene helft is de commerciële production music wereld met een diep begrip voor wat nodig is voor het produceren van opnames op hoog niveau en de andere helft heeft een achtergrond welke geworteld is in de tv- en filmindustrie, die zowel de vraag als de kwaliteit herkent voor alle soorten motionproductions.

Het duo erkende een verlangen naar artiesten om muziek te produceren buiten hun bestaande commerciële taken. Zij merkte dat producers, schrijvers en artiesten een passie hadden voor het creëren van stukken welke kunnen leven in de opwindende wereld van synchronisatie. Zij zien dat hun kunst gerealiseerd wordt op veel verschillende manieren door het combineren van foto’s en geluid.

Anonymous legt de nadruk op het maken van hoogwaardig production music die geschikt is voor tv, film, reclame en high-end producties. Ze willen nieuwe manieren van stijlen vastleggen en muziek uitbrengen op het moment dat het allemaal gebeurt om zo relevant te blijven en de huidige muzikale klimaten te reflecteren. 

Anonymous heeft ook een passie voor het ontdekken van opkomend talent en gebruikt regelmatig zijn sociale netwerk om samenwerkingen en deelname aan remix wedstrijden aan te moedigen. Mede door stems uit te brengen moedigt het nieuw talent aan om creatief te worden. Hierdoor brengt Anonymous gemakkelijker nieuwe artiesten in contact met de industrie. 

ANONYMOUS RECORDINGS

Nu beschikbaar bij BMGPM.

Beluister
BMG uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookie Policy.